SÜLEYMAN ATANISEV 'BİR DON JUAN ÖLDÜRMEK'LE ZİRVELEŞİYOR

1

Ödüllü oyuncu Süleyman Atanısev yakında vizyona girecek olan piskolojik polisiye ağırlıklı ‘Bir Don Juan Öldürmek’  filmiyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

 

Van Devlet tiyatrosu’nda çalıştıktan sonra 2011 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları’na gelip, yıldızı her geçen gün parlayan Süleyman Atanısev oynadığı bütün oyunlarda  birçok ödül aldı. Tiyatro ve  sinema alanında başarısını devam ettiren Atanısev’in yeni filmi ‘Bir Don Juan Öldürmek’ 18 Temmuzda vizyona giriyor.

Yönetmenliğini  Sabahattin Sakman’ın yaptığı filmde Süleyman Atanısev,  Teoman Kumbaracıbaşı, Pervin Bağdat, Pelin Batu rol alıyor.

SÜLEYMAN ATANISEV
SÜLEYMAN ATANISEV

televizyon ve tiyatro eserlerinde rol almış olan Süleyman Atanısev,  2013’de Afife Jale Tiyatro Ödüllerinde Yılın En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncusu seçildi. 2013 Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri’nde En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü aldı.

 

 

 

 

Bir Don Juan Öldürmek” bir hastasının intiharından duyduğu üzüntü ile birinci elden bilimsel araştırmalar yapmak üzere, Internet’ten ruhsal sorunlu kadınlar bularak onlarla buluşan ve daha sonra bir cinayete kurban giden idealist bir psikiyatrla ilgili vakanın, sağduyusunu, bir psikolojik sorgulama aleti haline getiren, ayakları-yerde ve nüktedan bir polis tarafından çözülmesinin hikâyesidir.

 

 

 

PERVİN BAĞDAT
PERVİN BAĞDAT

Pervin Bağdat,Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nü bitirdikten sonra çeşitli TV dizilerinde rol almış ve 2012’de “Dabbe: Bir Cin Vakası” isimli filmle sinemaya başlamıştır. Halen tiyatro oyuncusu olarak çalışmaktadır.

 

 

 

 

 

 

TEOMAN KUMBARACIBAŞI
TEOMAN KUMBARACIBAŞI

Teoman Kumbaracıbaşı, mühendislik tahsili sonrası sanat dünyasına katılmıştır. “Yazı Tura” isimli filmde canlandırdığı homoseksüel karakteriyle sinemaya başlamıştır. Pek çok sinema ve TV dizisinde rol almış olan Teoman Kumbaracıbaşı,“Acaip Ademler” isimli bir müzik grubunun da kurucusudur.

 

 

 

 

PELİN BATU
PELİN BATU

Pelin Batu, akademik çalışmaları ve gazeteciliğiyle de tanınan bir sinema oyuncusudur. Halen bir televizyon programı yapıp sunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.dirensanat.com

1 YORUM

  1. Ben de bu filmde Pervin Bağdat’ın küçüklüğünü oynadım. Acaba nerelerden gösterilecek öğrene bilir miyim? ve ilk gösterim gala gibi birşey var mı lütfen cevabınızı acil bekliyorum LÜTFEN

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.