ÖZGE ÖZDER’İN SADRİ ALIŞIK TİYATRO OYUNCU ÖDÜLÜ KONUŞMASI

0

KOMEDİ MÜZİKLİ OYUN VE MÜZİKAL DALINDA YILIN EN BAŞARILI KADIN OYUNCUSU ÖZGE ÖZDER- MÜZİKSİZ EVİN KONUKLARI- TİYATROKARE

 

ÖZGE ÖZDER’İN ÖDÜL KONUŞMASI

 “Öncelikle bu ödülü bana layık gören jüri üyelerine sonsuz saygılarımla teşekkürlerimi sunuyorum. Oyuncu olma yolunda bugüne kadar bana emeği geçen Ankara Devlet Konservatuvarında hocalığımı yapan başta Cüneyt Gökçer olarak bütün hocalarıma sevgili aileme tabi ki başta annem olmak üzere ve artık aileden sayılan , onlar kendilerini çok iyi biliyorlar biricik dostlarıma, beni her küstüğümde kendimle barıştıran yol arkadaşlarıma hepsine çok teşekkür ederim.”

ELEŞTİRİLERİN ZAMANLAMASI SAMİMİYETİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Müsadenizle bişeyler söylemek istiyorum. Bu sene başka adaylıklarım da oldu ve bazı tartışmalarımız oldu kendi aramızda. Bu tartışmalarla iligli yani ben gerçekten bilmiyorum nasıl değerlendiriliyor? Sistemi sorsanız hiç bir fikirde bulunamayacağım değerlendirmelerle iligili. Bu ödül adaylıkları nasıl seçiliyor diye sorsanız anlatamam ama sadece tek bişey dikkatimi çekiyor. Yapılan eleştirilerin zamanlaması sanırım samimiyetimiz açısından çok önemli. Birbrimizi elbette eleştireceğiz her konuda. Fakat bunun zamanlaması biraz samimiyetimizi belli eden bişey. Ne olur bundan sonraki adaylıklarımız kendi aramızdaki tartışmalarımızı adaylar açıklandıltan sonra ödülü aldıktan sonra, birbirmizi kırarak değil,daha olumlu , daha birbrimize sahip çıkarak yapalım. Çünkü şu anda bu ülkede o kadar zor şartlarda tiyatro yapıyoruz. Birbrimize o kadar çok her zamankinden daha çok ihtiyacımız var ki. Bazen ,iyi insan olmak, İlkeli olmak, etik konuşmak, ödüllerden çok daha kıymetlidir diye düşünüyorum.”

özge özder-3

TÜSAK İLE İLGİLİ ÇOK CANIMIZ YANIYOR!

“Bu ödülü alırken, ödül alamayan, aday olan olamayan,herkesi bu koşullarda üzücü gündemde inadına tiyatro yaptıkları için kutluyorum. Hepsi ödüle layık insanlar. Biz bu yıl tiyatro sanatçıları olarak çok zor bir yıl geçirdik. Hem ülkenin gündemi ile alakalı olarak hem fe çok mutluyum ki bu ödül töreninde üzerine basa basa arakdaşlarımız değindiler. TÜSAK ile ilgili çok canımız yanıyor. Ben şu anda bu ödülü Tiyatrokare çatısı altında alıyorum. Tiyatrokare’de oyuna emeği geçen ödenek almadığı halde bu güzel oyunu çıkaran tüm ekibe başta yönetmen Nedim Saban’a, oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Nedim’in duygularımı anladığını düşünerek şöyle bişey söylemek isityorum.”

ÖDÜLÜNÜ DARÜL BEDAİ’YE ARMAĞAN ETTİ

“Bu sene 100. Yılını garip bir sessizlikle kutlayan , kutlamak zorunda kalan koca çınar Darül bedayi bu ödül senin 100. Yılına armağanım olsun diyorum. Devlet tiyatroları , Şehir tiyatroları , varlığınız daim olsun diyorum. kutlamak  zorunda kalan koca çınar Darül bedayi bu ödül senin 100. Yılına armağanım olsun diyorum. Devlet tiyatroları , Şehir tiyatroları , varlığınız daim olsun diyorum”

GECENİN EN ŞIK SANATÇISI

Özge özder zarif ve samimi konuşmasının yanı sıra şıklığı ve zerafeti ile de gecenin en şık kadınıydı.

özge- rengin
Özge ile Sadri Alışık Tiyatro Oyuncu ödülleri seçici kurul üyesi Rengin Uz.

özgeözder

www.dirensanat.com

FOTOĞRAF: OZAN KAÇMAZ

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.