LEVENT ÜNSAL : BIRAKINIZ İNSANLAR ÖZGÜRCE SANAT YAPSINLAR

0

SADRİ ALIŞIK TŞYATRO OYUNCU ÖDÜLLERİ KOMEDİ  MÜZİKLİ OYUN VEYA MÜZİKAL DALINDA EN BAŞARILI ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜ LEVENT ÜNSAL – TİYATRO AK’LA KARA – ARSIZ DAVET SYRANO DE BERGERAC

levent Ünsal ödülünü Geçtiğimiz yıl bu ödülün sahibi Tolga Evren ve Günay Ünal’dan aldıç

LEVENT ÜNSAL’IN ÖDÜL KONUŞMASI

“Tiyatroya çok yakışan bir jüri tarafından bu ödüle layık görülmek olağanüstü birşey. Özellikle onlara çok teşekkür ediyorum. Gelecek hafyta yaklaşık 10 gün içersinde elli yaşıma gireceğim. 32 yılımı sahnede tükettim. Yani tiyatro tuz yutmak ise 32 yıldır torbası değiştirilmiş bir toz süpürgesine benziyorum. Buna emek verdim ve sonuna kadar da bunun için uğraştım. Yeni yola çıkmış bir tiyatroyuz.  Kerem ile Savaş birlikte yola çıktı bu tiyatroyu kurup yaşattılar. İki oyundan birden aday gösteriliyorum. Doğrusu hangisinden aldığımı bilmiyorum. Hangi oyuna  övgü göndereceğimi bilemiyırum.”

LEVENT ÜNSAL: OYUNCU OLARAK BİR GÜVERCİN RUHUMUZ VAR

“30 yıldır kurdukları bir rüya var. Her yıl yepyeni tiyatrolar ekleniyor. Onlardan   biriyiz üçüncü senesinde bir tiyatro da keyifle bişeyler yapamaya çalışıyoruz. Bunları gördüğü için jüriye çok teşekkür ederim. Bir şeylerin değerlendirilmesi ve görülmesi gerekiyor. Bizim bir oyuncu olarak bir güvercin ruhumuz var. Alkış nerde ise oraya doğru uçuyoruz. O alkış bizi çok mutlu ediyor. Bu akşamda beni çok mutlu ettiler. Emeği geçen herkese baştan benim kulağımdan tutup sahneye atan Ferhan Şensoy olmak üzere Aileme teşekkür ederim. Benim için tiyatro yapın demek çok kolay. Benim sevmediğim şeyleri yapmazsanız çok kızarım demek hoş değil. Sanata bakmak selam vermekse şöyle verirseniz sağı görmezsiniz böyle verirseniz solu görmezsiniz bırakınız insanlar özgürce sanat yapsınlar. Allah herkese Sadri Alışık adaleti versin.” Diyerek Turist Ömer filmindeki herkesçe bilinen selamını verdi.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.