19.SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ SİNEMA ONUR ÖDÜLÜ KARTAL TİBET /ŞERİF GÖREN'E VERİLDİ

0

Sadri Alışık oyuncu ödülleri sinema dalında onur ödülü Beşiktaş Belediyesi  Başkanı Murat Hazinedar tarafından verildi. Onur ödülleri sahipleri Kartal Tibet ve Şerif Göner rahatsızlıklarından dolayı gelemedikleri için ödüller yakınlarına verildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın Ödül törenindeki yaptığı konuşmayı aynen aktarıyoruz.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar

“Sadri alışık’ın hayatımda çok önemli bir yere sahip. Benim sürekli gülen yüzümün ondan aldığım ifade edilir. Önümüzdeki beş yıl içinde bize yetki veren Beşiktaş’lılar için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Tabiki hayatımızı çok anlamlandıran sinemamızın ve tiyatromuzun oyuncularımızın önünde saygı ile eğiliyorum. Özellikle Sadri Alışık jürisine, 19. Yıldır bu ödül törenini ayakta tutan Çolpan İlhan’a ve Kerem Alışık’a teşekkürlerimi gönderiyorum. Beşiktaş Türkiye’nin eğitim düzeyi yüksek kültüre ve sanata değer veren insaların bulunduğu bir ilçedir. Bizim amacımız Türkiyenin her noktasında sanat ve kültür faliyetlerini yaygınlaştırmak ve bu düzeye ülkemizin her yerinde getirebilmektir. Bu noktada yoğun bir çalışma içersinde olacağız. Yeni süprizlerimiz olacak. Yeni sinema ve tiyatro salonları açacağımızın haberini şimdiden verelim. Beşiktaş festivalllerin şehri olacak. Kültür ve sanatın merkezi olacaktır.”

Onur ödüllerini anons yaparken gecenin sunucusu yekta Kopan’a “Nasıl sunacağız? Nasıl söyleyeceğiz “ diye sorması salondakiler tarafından sempati ile karşılandı.

kartal tibet

 

Sinema dalında onur ödülü Kartal Tibet’e verilemedi. ödülü kızı alarak Kartal Tibet’in mesajını okudu.

“ Sadri Alışık’ın adını taşıyan bir ödülü almış olmak benim için bir gururdur.Başta Çolpan ilkan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bana meslek hayatımın en güzel ve en iyi armağanlarından birisini verdiniz. Büyük mutluluk yaşattınız. Yıllardır birlikte omuz omuza çalıştığıkm bir çoğu hayatta olmayan yol arkadaşlarım, değerli dostlarım ve onların fevakar aileleri adına alıyorum. Mesleğimizin büyük zorlukları vardır. Bu inkar edilemez ama her zaman gönül dostlarımızla birlikte iyiki bu yolu seçmişiz diyorum. Ulu önder Atatürk’ün vecis sözü ile dile getirmek isterim. ‘sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’

şerif gören ödülü

İkinci onur ödülü: Şerif Gören rahatsızlığı dolayısı ile katılamadığından oğluna verildi.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.