BEHZAT Ç.: ANKARA YANIYOR

0

180320131421167486110_2Serdar Akar’ın yönettiği ve Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Nejat İşler ile Aslı Tandoğan’ın oynadığı Behzat Ç.: Ankara Yanıyor, 01 Kasım 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Adam Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Başkomiser atanmıştır. Himmet, İçişleri Bakanının öldürülmesini fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir. Başkomiser Himmet, bir bakkal ve Alman Konsolosluğunda görevli bir Almanın cinayetlerine önem vermeyince Behzat Ç. geçici olarak göreve çağrılır.

Ekranların fenomen dizisi “Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi”, takipçileriyle beyazperdede yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Yepyeni bir hikâyeye sahip olan “Behzat Ç.: Ankara Yanıyor” sinema filminin fragmanı yayında.

 

 

 

 

 

 

Adam Film’in yapımcılığında gerçekleşen filmin yönetmeni Serdar Akar. Filmin senaryosunu aynı zamanda dizinin senarist olan Ercan Mehmet Erdem yazdı. Oldukça etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Behzat Ç.: Ankara Yanıyor”da , Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Nejat İşler’in  yanısıra, Aslı Tandoğan, Serenay Sarıkaya, Sadi Celil Cengiz, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Seda Bakan  görev aldı.

 

Filmin konusu ise şöyle;

 

Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Başkomiser atanmıştır. İçişleri Bakanının öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir.

İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğunda görevli Hans adında bir Almanın cinayeti üzerinde çalışmaktadır. Alman Hükümeti, cinayete gözlemci olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Başkomiser Himmet, bakkal ve Almanın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.’yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. kararsızdır…

 

Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi 1 Kasımda seyircisiyle buluşmayı bekliyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.