LANA DEY REY KONSERİ 20 EYLÜL’DE

0

Lana-Del-Rey

 

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği son zamanların paryalan yıldızı Lana Del Rey Türk hayranları ile buluşmak için geri sayıma başladı. Del Rey hayranları 20 eylül  saat:22 İstanbul  Maçka Küçüçiftlik parkta ki konserini hayranları heyecanla bekliyor. Daha önce Türkiye konserini 7 Temmuzdan 20 eylül’e  erteleyen 27 yaşındaki Dünyaca ünlü yıldız Türkiye konserinin için hazırlanıyor.

lana-del-rey_425536

lana del rey

—Polonya’daki konserinde Born to Die albüm satışları 10 milyonu geçtiği için elmas plak ile ödüllendirildi. Daha önceden Polonya’da bu sadece 28 kişiye verilmişti. (Michael Jackson, Led Zeppelin, Adele gibi), MTV Müzik ödüllerine video klip ve sinematograf dalında iki ödüle aday olmasına rağmen ödül törenine katılmaması hayranlarını üzdü.

Born to Die adlı ikinci albümü ile müzik dünyasına oldukça etkili bir giriş yapan sıradışı sesi ve güzelliği ile bütün dünyanın dikkatini üzerine çeken güzel yıldız Lana Del Rey nihayet sevenleri ile buluşmak için Türkiye’ye geliyor. 2012 yılının en çok satan albümlerinden birine sahip olan ve 2012-2013 yılları arasında bir çok ödül alan güzel yıldız İstanbul’da vereceği konser için uzun zamandır hazırlık içinde olduğunu söyledi. Ve bu konserin kendisi için önemli olduğunu belirtti.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.